taisachpdf.vn
Ảnh

beans, peas and lentils

Các bạn đang Xem Cuốn Sách có tự đề "beans, peas and lentils" thuộc danh mục thể loại "food & drink" được xuất bản bởi nhà xuất bản "H.F.Ullmann". Cuốn sách này được phát hành với hình thức bìa "bìa mềm" và đang là một trong những cuốn sách bán chạy nhất trên thị trường hiện nay.

Nhà cung cấp: cty sách á châu
Tác giả: martin dort
Nhà xuất bản: H.F.Ullmann
Hình thức bìa: bìa mềm

hướng dẫn tải sách beans, peas and lentils PDF, AZW3, EPUB, PRC

Bạn có thể Tải cuốn sách "beans, peas and lentils" PDF một cách rất nhanh chóng theo hướng dẫn bên dưới:

Chào mừng Bạn đã ghé thăm trang Website TaiSachPdf.VN – Nơi bạn có thể tìm kiếm những cuốn sách hay và mới nhất hiện nay. Cuốn sách beans, peas and lentils của tác giả martin dort được H.F.Ullmann xuất bản với hình thức bìa mềm đang được rất nhiều đọc giả quan tâm thuộc thể loại food & drink.

Sách vốn là kho tàng tri thức quý báu, có khả năng thay đổi cuộc sống của nhiều người. Website TaiSachPdf.VN đã cung cấp một môi trường cho phép mọi người tiếp cận hàng ngàn cuốn sách PDF thuộc đa dạng thể loại.

Các bạn có thể truy cập vào Website TaiSachPdf.VN để xem và tải cuốn sách "beans, peas and lentils" dưới các định đạng File: PDF, AZW3, EPUB, PRC để đọc thuận tiện hơn. Bên dưới là thông tin cơ bản của cuốn sách "beans, peas and lentils"

Thông Tin sách beans, peas and lentils

tên nhà cung cấpcty sách á châu
tác giảmartin dort
nxbh.f.ullmann
năm xb2016
trọng lượng (gr)483
kích thước bao bì24 x 17 x 1.4 cm
số trang143
hình thứcbìa mềm
tác phẩm download nhiều nhấttop 100 tác phẩm general cookery download nhiều của tháng

Beans, Peas And Lentils

This clear and straightforward book begins with a brief and in-depth guide to the history of pulses (which stretches back as far as 10,000 BC). Surpassed only by daisies and orchids, legumes constitute the third largest family of flowering plants worldwide, numbering approximately 700 genera and 18,000 species in total. They are also one of the most important cultivated plants with approximately 150 million tons being grown each year throughout the world. A short and concise chapter about the mini power packs present the reader with a guide to the positive nutritional effects of pulses. They contain lots of antioxidants, for example, and therefore help not only to slow down the skin aging process but also reduce the risk of cancer. The final introductory paragraph is dedicated to the basics that one needs in the kitchen. Fresh, frozen, canned, or dried-pulses are available in many different forms. They all have their advantages and disadvantages which are listed in a clear and coherent manner. It is the versatility and variety of choice that makes this all-rounder such a popular ingredient (on its own and as a side dish), across the kitchens of the world.

Equipped with this knowledge we are presented with sublime illustrations and luscious recipes to meet all occasions and tastes. Starting with deliciously healthy spreads, including fava bean and feta cream, hot and spicy chickpea and pumpkin, we move on to sophisticated salads with Sicilian bruschetta, Moroccan chickpea and couscous with pomegranates and almonds to name just a few. Next on the menu are the power soups. Exotic soup with baked potato wedges and yellow lentil soup with coconut milk will have your mouth watering. The Mediterranean & curry dishes are not to be missed. Curry with eggplant, cashew nuts, is just one example of the exciting creations to be found in this section. Last, but by no means least, are the exotic main courses. Lentils with oven-baked vegetables, chorizo, and apricots and Moroccan bean patties speak for themselves. It is not only the delicious recipes that will get your taste buds motoring. The illustrations are inviting to say the least. Each concise recipe is accompanied by pictures to get the heart racing in anticipation of a delicious, healthy and wholesome meal.

thông tin liên quan sách beans, peas and lentils

  • beans, peas and lentils PDF
  • beans, peas and lentils AZW3
  • beans, peas and lentils EPUB
  • beans, peas and lentils PRC

Sách Liên Quan

probiotic smoothies
probiotic smoothies

Tác Giả: eliq maranik

Nhà Xuất Bản: cty sách á châu

the ultimate guide to keto baking: master all the best tricks for low-carb baking success
the ultimate guide to keto baking: master all the best tricks for low-carb baking success

Tác Giả: carolyn ketchum

Nhà Xuất Bản: simon and schuster

the food of singapore: 63 simple and delicious recipes from the tropical island city-state
the food of singapore: 63 simple and delicious recipes from the tropical island city-state

Tác Giả: david wong,djoko wibisono,luca invernizzi tettoni,lee geok boi

Nhà Xuất Bản: berkeley books

the i love lucy cookbook: classic recipes inspired by the iconic tv show
the i love lucy cookbook: classic recipes inspired by the iconic tv show

Tác Giả: jenn fujikawa

Nhà Xuất Bản: hachette book group

mini filipino favourites
mini filipino favourites

Tác Giả: norma olizon-chikiamco

Nhà Xuất Bản: berkeley books

super food: pomegranate
super food: pomegranate

Tác Giả: bloomsbury

Nhà Xuất Bản: macmillan publishers

japan! - japanese cuisine for beginners
japan! - japanese cuisine for beginners

Tác Giả: laure kié

Nhà Xuất Bản: cty sách á châu

homemade presents
homemade presents

Tác Giả: marlies busch

Nhà Xuất Bản: cty sách á châu

green juices for beginners
green juices for beginners

Tác Giả: carla zaplana

Nhà Xuất Bản: cty sách á châu

creative chef
creative chef

Tác Giả: udink ten cate, jasper

Nhà Xuất Bản: hachette uk distribution